Món submergit > Links externs > ESO

ESO

  El agua

  Diferents recursos i informacions sobre l’aigua a Mèxic i al planeta.

  Aprofitar l’aigua del subsòl

  L’espai “El medi ambient” mostra com un institut d’educació secundària del Prat de Llobregat aprofita l’aigua d’un aqüífer per regar l’hort del centre.

  Comunitats d’usuaris d’aigües

  Vídeo sobre les comunitats d’usuaris d’aigües que permeten resoldre problemes derivats de la sobreexplotació, contaminació i intrusió marina dels aqüífers. “H20” mostra com, gràcies a la coordinació de tots els consumidors d’aigües d’un aqüífer, s’evita que es malmeti i s’acabi assecant.

  Water Education

  Activitats intreractives i recursos per docents i alumnes sobre el cicle de l’aigua.

  Water Education Posters

  Pòsters en PDF descarregables i imprimibles sobre diferents paisatges relacionats amb l’aigua i adequats a diferents nivells educatius.

  Hidrátate, somos agua

  Materials educatius per la campanya “Hidrátate, somos agua” amb un Trivial sobre aquest tema. Materials per l’alumne i pel docent.

  Anatomy of an Aquifer

  Animació que explica com funciona un aqüífer i les seves surgències naturals.

  Experimentació en les classes de ciències

  Interessant llistat d’experiments realitzats per docents a la web de Recerca en Acció que mostren algunes de les propostes que han el.laborat els docents dels cursos “L’experimentació en les clases de ciències”.

  Canal Educa

  Programa educatiu sobre l’aigua amb molts recursos i activiats sobre el tema que tant poden ser presencials com online.

  Energia i aigua

  Propostes de recerca per a estudiants d’ESO per treballar l’aigua i l’energia tant a casa seva com al seu centre d’estudis. Objectiu: estalviar aigua i energia.

  Recursos sobre l’aigua

  Vídeos educatius sobre l’aigua, per l’Agència Catalana de l’Aigua: cicle de l’aigua, consum responsable, canvi climàtic i contes.

  Pòsters i quaderns de treball

  Pòsters i quaderns de treball de l’Agència Catalana de l’Aigua sobre diferents temàtiques: dessalinitzadores, cicle de l’aigua, depuradores, el valor de l’aigua…