Món submergit > Blog > escoles > Un projecte ambiciós de la mà de la JCUACC

Un projecte ambiciós de la mà de la JCUACC

logo_jcuaccAvui s’inaugura públicament a la xarxa la web de MónSubmergit per donar a conèixer l’aqüífer Carme-Capellades (a la comarca de l’Anoia) en els àmbits educatiu i familiar. Ha estat fruit de la iniciativa dels membres de la JCUACC (Junta Central d’Usuaris de l’aqüífer de Carme-Capellades), que s’encarrega de vetllar per la cura i manteniment de l’aqüífer, sota la tutela de l’Agència Catalana de l’Aigua.

L’abast de la superfície és d’uns 160 km constituïda al 2003, agrupa tots aquells usuaris que aprofiten l’aigua de l’aqüífer, poden ser empreses, fàbriques, ajuntaments, persones individuals, per tal d’abastir d’aigua a diferents poblacions o bé per a un ús industrial o agrícola.MónSubmergit vol ser un espai de difusió i coneixement d’aquest aqüífer per tal que des de les escoles i per part de les pròpies famílies es respecti i vetlli pel seu bon estat i manteniment, fent evident la gran importància de l’aigua per la nostra supervivència i la del nostre entorn.

Es proposen activitats familiars i d’oci per una banda, i materials per descobrir l’aqüífer a l’escola o l’institut de manera atractiva i dinàmica. Deixa’t endur pel corrent…